Pentru mine revelionul de anul acesta a însemnat într-un cuvânt: „prieteni”. Prieteni noi, prieteni vechi, prieteni de incredere, prieteni buni.

Am fost 33 de oameni, într-o casă goală (la propriu), dar plină de energie şi bună dispoziţie.
Au fost în jurul meu prieteni din organizatii studenţeşti, din ONG-uri, din companii, din radio, chiar şi din procuratură. Un pastel interesant şi neomogen prin ocupaţii, vârstă sau pasiuni, care m-a încărcat cu energie şi cu frumuseţea firii fiecăruia dintre ei.

Acesta este mesajul meu de mulţumire vouă, dragilor, pentru o trecere dintre ani care m-a surprins bucuros, energic şi optimist.  Şi când ne-o fi mai rău… aşa să ne fie!

6 thoughts on “Revelion 2009 – 2010

 1. Cris says:

  Foarte tare ca bucur ca am sarbatorit Revelionul la tine. A fost unul dintre cele mai frumoase revelioane. Unul dintre lucrurile pe care le-am observat dupa toata nebunia si chiar vorbeam si cu Vlad, e ca intr-un mod tacit, organizat si prietenos, toti ne-am ocupat de cate o activitate organizatorica (sa fie muzica, mancare, friptura, curatenie, jocuri, voie buna etc). Cred ca am fost un grup diferit dar potrivit :).

  Multumesc de invitatie si la cat mai multe asemenea eventuri!

 2. Mosh Craciun says:

  Salut!
  Am gasit pe tweeter ca exista casa in care conservarea energiei nu se respecta.
  -22°C afara si +22°C inauntru! Consum energetic ZERO!
  Oooops!Vreau si eu, ai putea sa ne dai detalii referitoare la legea a doua a termodinamicii?Ca dupa cate inteleg, pastreaza caldura din vara si nu lasa nimic sa iasa iarna, da…nici sa intre.
  Cand deschizi usa de la intrare, cine compenseaza pierderea de caldura, ca banui ca nu este construita intr-un termos care…si ala are pierderi….Concluzia mea este ca e mai tare ca un termos!Perpetuum mobile.
  Mor de curiozitate.
  Eu tremur intr-un r…t de casa de mor si misca contorul de zumzaie.

 3. Paul Olteanu says:

  Draga Moşule (vai de cand n-am mai inceput o scrisoare asa),

  Decat sa-ti explic e mult mai sanatos, pentru un om care nu a stiut mare lucru fizica niciodata, sa te invit la o vizionare si… daca esti moş bun, te servesc si cu milk and cookies.

  Parol?

 4. Mosh Craciun says:

  Draga mai copile, anume trebi il tin pe Moshu legat de uscatii astia de reni.Moshu tremura si plateste, tremura si plateste.Zi-o tu la moshu cum e cu casoiu ala minune.Horn are ca sa am pa un sa intru daca ma gasesc in areal?
  Da-o dreaq de fizica si treci la ale pamantesti.Ia zi tu la moshu cum facushi de e cald si nema facturi?
  Asta e mai tare ca NASA.
  Merita facuta publica solutia.Ma bucura ca raman someri aia de la electrica.
  Hai sa traiesti baiatu Moshului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.