Datele tehnice: 
Melania Medeleanu (prezenatoarea jurnalelor prime-time de la RealitateaTV);
Dragoş Bucurenci (presedintele MaiMultVerde);
– Mihaela Feodorof (directoarea de recrutare si gestiune individuala de la BRD); 
– eu ca moderator;

– in jur de 100 de tineri liceeni din Liceul Iulia Haşdeu din Bucureşti, numai unul si unul. Sau, mai bine zis: una si una!

 Datele mai putin tehnice:
Am petrecut o ora jumatate intr-o atmosfera deschisa care a stimulat interactiunea si discutia. Iar la sfarsit, cand am intrebat: „Cat timp mai avem?”, sala mi-a raspuns: „Oricat! Nu conteaza!”.
In timp ce pe Dragoş (care nu s-a dezmintit nici de aceasta data) il stiam, la fel si pe Mihaela… surpriza zilei a fost in cazul meu Melania Medeleanu. Un om de o deschidere si naturalete seducatoare! Ma asteptam la rezervarea si duritatea feminina a moderatorului si prezentatorului de dupa sticla. Din contra: un om vesel, deschis, glumet si cu o poveste de viata de la care am avut ce invata cu totii!

O mentiune speciala trebuie adusa tinerilor din Iulia Haşdeu si domnului profesor Florin Ioniţă: Va multumim si ati fost minunati! Domnul Ioniţă s-a dovedit a fi un dascal daruit si pasionat de dezvoltarea discipolilor sai… iar ei, discipolii: tineri dezghetati, respectuosi si FOARTE PUNCTUALI! Va multumesc! 

 

Personal mi-a facut mare placere sa moderez conferinta MentorshipNET din Iulia Haşdeu, asa cum mi-a facut mare placere sa am prilejul de a asculta niste povesti de viata exceptionale si de a cunoaste niste tineri frumosi!  

4 thoughts on “MentorshipNET in Iulia Haşdeu

 1. gabi says:

  imi plac etichetele de la postul tau. „de zi cu zi” si „remarcabil”. ca si cum toate lucrurile remarcabile pe care le faci se intampla in fiecare zi, iar lucrurile de zi cu zi sunt pur si simplu remarcabile.

  cumva, simtisem asta despre tine, dar nu reuseam sa o pun in cuvinte. i’ll be around to see the next daily adventures. 😛

 2. Paul says:

  Hihi! Sarutmana Gabiţule drag! Mi-e sincer dor sa te vad si sa povestim! Cand te intorci.. fie si temporar, te bagam la o sesiune de interogatoriu in CROS 🙂 Cat despre mine, stay tuned! Mai am pregatite inca 2 posturi…

 3. Andreea says:

  Cand mai ai invitati dintr-astia da un mail inainte ca doar scriu la gazeta si ar fi ceva sa ajunga si la ziar chestiile astea. 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.