Articol semnat de mine, aparut in StudLifeul din Aprilie: 

[issuu layout=http%3A%2F%2Fskin.issuu.com%2Fv%2Flight%2Flayout.xml showflipbtn=true pagenumber=86 documentid=090420131811-b576e8b359214f1995aa3ff7133b9196 docname=revista_stud-life_-_aprilie username=bogdananton loadinginfotext=Stud-Life%20april%202009 showhtmllink=true tag=students width=420 height=304 unit=px]

3 thoughts on “O fac cu pasiune

  1. andreea says:

    I`m impressed! Si…asa,bucuroasa ca te-am avut coleg si ca am avut atatea discutii interesante in anii aia si ca uite…esti tare! Tot respectul Paul!

  2. un om obisnuit says:

    esti plin de „modestie”, suferi cumplit de narcisism, da’rau de tot, pozezi in „provincialu” care a reusit in capitala, stii sa vorbesti, dar numai atat, vorbe goale, precum politicienii(maine-poimaine te vad intr-un partid; ti se potriveste)vrei sa schimbi lumea vorbind vorbe, doar ideile tale sunt bune, doar ce faci tu e bine, iti place sa fii ascultat, aclamat (oauuu!), admirat, laudat, apreciezi doar pe cei care te apreciaza (paritate), dar ce construiesti cu vorbe? iluzii, vinzi iluzii si impresionezi copiii ce frumos vorbesti tu! dar cei carora le tii „lectii”stiu oare ca nu stii sa scrii corect romaneste? da’ce conteaza daca stii sa vorbesti, nu se vede unde sunt 2 sau 3 „i”, sau nu e cratima …..sau, sau…….esti minunatul care merge si la facultate(scoala de maistrii!RAU)si are timp si pentru multe multe altele! stii ce materii ai facut anul acesta? desigur!te hranesti din propria-ti iubire pentru tine! Doamne cate mai fac si Doamne cum m-a primit capitala, am intrat in lumea buna deci sunt bun ! si da din gura si da din maini ca asa se schimba Romania! esti ca o cutie frumoasa, dar daca ii ridici capacul constati ca pute in interior, sau in cel mai fericit caz e goala!daca toti ne-am specializa in vorbe am muri de durerea de cap provocata de vacarmul vocilor noastre! invata sa accepti si ideile celor din jur, nu numai ale celor pe care ii perii, invata sa fii tolerant cu toti nu numai cu fatucile care vin la „cursurile” tale si-ti aduc laude, invata inainte de toate sa fii tu om si apoi invata-i si pe altii! cand vei aduce pe calea cea buna un om aflat pe calea pierzaniei….ma voi inclina in fata ta, dar pana atunci …TACI, nu mai vorbi vorbe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.